Nový update pro NMS nás vezme pod hladinu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový update pro NMS nás vezme pod hladinu

Nový update pro NMS nás vezme pod hladinu

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 10. 2018 15:02 6
Reklama

Asi jen málokdo si nevzpomene na nevydařený launch No Man’s Sky, který ani zdaleka nedokázal naplnit sliby, jež během vývoje zazněly. Dva roky dodatečné péče a uvedení zásadního updatu NEXT ale z ošklivého káčátka přeci jen udělaly zajímavý a pozoruhodný titul. O to sympatičtější je, že vývojáři z Hello Games s podporou stále nekončí.

Nový bezplatný update s názvem Abyss přináší do hry průzkum podvodních prostředí, které nyní nabízí pětinásobnou variabilitu, zároveň přibyly ponorky, došlo k vyplešení vizuální stránky podvodních lokací a tím výčet novinek rozhodně nekončí.

Jednou z těch podstatných je nová příběhová linie s názvem The Dreams of the Deep, jež má dle slov vývojářů dát podvodním hlubinám nový kontext a také dodat poněkud temnější atmosféru. Hráči budou pátrat po osudech posádky ztroskotané nákladní lodi a prozkoumávat tajemné ruiny na dně hlubin. Za tím účelem budou vybaveni novým dopravním prostředkem jménem Nautilon, který usnadní pohyb, boj i těžbu pod hladinou.Navíc můžete upravit jeho vzhled i schopnosti tak, aby se lišil od Nautilonů ostatních hráčů.

Pod vodou nyní lze i stavět a díky novým skleněným strukturám si užívat život v oceánech z bezpečí a sucha základen. Samozřejmě nás čeká nová exotická fauna a flóra, zábavu by také mělo poskytnout pátrání po vracích a prastarých pokladech na dně oceánu. Nový update je už nyní k dispozici na všech platformách. No Man’s Sky si můžete pořídit v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama