Horor Maid of Sker vyjde v příštím roce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horor Maid of Sker vyjde v příštím roce

Horor Maid of Sker vyjde v příštím roce

Martin Nahodil

Martin Nahodil

30. 10. 2018 10:29
Reklama

V současnosti se nevyvíjí moc velkých hororových her. Call of Ctulhu, které dnes vyšlo, si v naší recenzi nevedlo moc dobře. Možná to na začátku roku zachrání The Sinking City, ale kromě toho je tu velmi málo hororových projektů. Dnes nám ale studio Wales Interactive představilo jejich novinku Maid of Sker, která z první ukázky nevypadá vůbec špatně.

Toto indie studio se v poslední době věnovalo hlavně VR projektům. Mimo to také stojí za filmovým Late Shift. S Maid of Sker ale mají větší ambice než s jakýmkoliv jejich předchozím projektem. Tato hra bude horor z pohledu první osoby s prvky stealthu. Příběh je zasazený do waleského hotelu s temnou historií a odehrává se roku 1898. Hráč se bude v roli Thomase Evanse snažit zachránit jeho milovanou dívku z tohoto prokletého domu.

Nevíme, s čím přesně se budeme muset potýkat, ale Thomas prý může tvořit několik různorodých pastí. Na zbraně jako takové ale nedojde. Příběh pak nebude lineární a v průběhu hry narazíte na několik rozhodnutí, díky kterým se bude dějová linka větvit.

Vývojáři si také hodně zakládají na grafice a ozvučení. Maid of Sker prý bude využívat systém 3D zvuků založený na technologii umělé inteligence. Rozlišení pak budete moci vytáhnout až na 4k, pokud na to bude váš stroj stačit.

Přesné datum vydání jsme se zatím nedozvěděli, ale mělo by to být někdy ve třetím čtvrtletí příštího roku. Maid of Sker vyjde na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama