Twin Mirror v novém gameplay traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Twin Mirror v novém gameplay traileru

Twin Mirror v novém gameplay traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

30. 10. 2018 08:31 1
Reklama

Letošní Paris Games Week je v plném proudu a mimo jiné se na něm také objevili vývojáři ze studia Dontnod Entertainment, kteří nám ukázali záběry z jejich novinky jménem Twin Mirror. Vžijete se do role Sama, který se po dlouhé době vrací do rodné Západní Virginie kvůli pohřbu jeho nejlepšího přítele. Hned následující ráno se ale všechno zvrtne.

Celý trailer doprovází vývojáři komentářem, díky kterému se například dozvíte, že se Sam probudí s krví na oblečení a nepamatuje si, co se stalo předchozí noc. Vašim úkolem bude Samovi pomoci dopátrat se všech ztracených vzpomínek.

Provázet hrou vás bude Samovo alter-ego jménem The Double. Setkáte se s ním nejen v reálném světě, ale i uvnitř Samovy mysli. Vztah mezi jeho dvěma osobnostmi budete do jisté míry moci ovlivnit. Jak rozsáhlé tyto možnosti budou ale zatím nevíme.

Stejně jako Life is Strange bude i Twin Mirror vycházet epizodicky. První část příběhu s podtitulem Lost on Arrival by měla vyjít v první polovině příštího roku. Konkrétní datum zatím oznámeno nebylo. Hra pak vyjde na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama