Jaká budou DLC Just Cause 4 po vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaká budou DLC Just Cause 4 po vydání

Jaká budou DLC Just Cause 4 po vydání

David Plecháček

David Plecháček

1. 11. 2018 09:02
Reklama

Čtvrté Just Cause ještě ani nevyšlo a vývojáři z Avalanche Studios už hovoří o dodatečném obsahu. Takový je holt trend, nestačí hru vydat, ale rozhoduje i její podpora dlouhé měsíce po vydání. Dodatky budou tři a všechny vyjdou pochopitelně v příštím roce.

Avalanche kromě jejich popisu představili i video, abychom měli i vizuální představu o tom, co nás čeká. Než na něj ale dojde, pojďme si říct, co tři balíčky vlastně obnáší. Tím prvním je Dare Devils. Tzv. Pack 1 nabídne akci, která bude smrdět benzínem. Rico Rodriguez se totiž prokouše do podsvětí místního světa, v němž bude soupeřit a ničit svět okolo zpoza volantu těch nejrychlejších aut. Jak si asi dokážete představit, v případě ostříleného veterána půjde o závody na život a na smrt.

Fantaskněji zní Pack 2, který nese jméno Demons. Jak už název naznačuje, Rico v něm bude čelit démonům, respektive prastaré démonické síle, která Solis pomalu začne prostupovat a začne ohrožovat jeho obyvatele. No a hlavní hrdina nebude mít klid ani v případě třetího balíčku, ostatně i to vyplývá z jeho názvu. Danger představí Ricova bývalého zaměstnavatele, který s sebou přiveze pokročilé technologie, tajné zbraně a také speciálně trénované žoldáky.

Všechny tři balíčky budou k dispozici majitelům tzv. gold edice, ale budou se prodávat také separátně. Jejich cena zatím ale nebyla stanovena. Základní hru, nebo zmíněnou gold edici, si ale můžete pořídit už teď, předobjednat je lze na Xzone.cz. Just Cause 4 vychází za měsíc, 3. prosince. Povede se jedna z posledních velkých her roku?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama