The Blackout Club v early accessu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Blackout Club v early accessu

The Blackout Club v early accessu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

1. 11. 2018 11:37 1
Reklama

Název studia Question vám nejspíš moc neřekne. Jistě ale zaujme vaši pozornost to, že jeho členové jsou bývalými zaměstnanci Irrational Games, které mimo jiné vytvořilo sérii Bioshock. Tato menší skupina vývojářů nyní představila svoji novinku The Blackout Club a rovnou s ní přišli na Steam s early access verzí.

The Blackout Club je kooperativní hororovka, ve které se skupina teenagerů snaží zachránit svoje město před jakousi záhadnou silou. V traileru, který oznámení doprovodil, můžete vidět, že hra je hodně stylizovaná a krom prostřihů z cutscén se v něm objeví i záběry přímo z hraní.

Krom toho, že budete ve čtyřčlenné skupině muset zachránit město, je třeba také myslet na dospělé obyvatele. Z nich se totiž nějakou záhadou staly nemyslící loutky. Mise ve hře budou z části procedurálně generované a za pomoci všech dostupných prostředků musíte získat důkazy o tom, že záhadná síla není jen nějakým výmyslem. Také musíte dávat pozor na Shape, což je nepřítel, kterého si všimnete pouze pokud máte zavřené oči.

Koncept nezní špatně a trochu nám to zní jako stealthová verze Left 4 Dead. The Blackout Club by měl v early accessu být maximálně 6 měsiců. Do vydání finální verze se samozřejmě ještě spousta věcí může změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama