The Last of Us Part II bude “neuvěřitelné”
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Last of Us Part II bude “neuvěřitelné”

The Last of Us Part II bude “neuvěřitelné”

Martin Nahodil

Martin Nahodil

1. 11. 2018 09:39 8
Reklama

O pokračování The Last of Us od studia Naughty Dog, což je momentálně jedna z nejočekávanějších exkluzivit pro čtvrtý PlayStation, jsme od E3 konference Sony moc neslyšeli. Docela to dává smysl. Tohle totiž není hra, o které bychom chtěli vědět první poslední ještě před jejím vydáním. Designér Asher Einhorn se na svých sociálních sítích podělil s fanoušky o jeho prozatímní dojmy ze hry a vývoje. Prý to bude něco opravdu neuvěřitelného.

Co přesně tohoto designéra tak nadchlo, zůstává záhadou. Nám už ale přišlo nové Last of Us neuvěřitelné v ukázce, kterou nám Sony letos odprezentovala. Jsme opravdu zvědaví, kam až to s dalším dílem toto studio hodlá dotáhnout.

Bohužel zatím nevíme ani přibližné datum, kdy by měla hra konečně dorazit na pulty obchodů. Příští rok se jí ale už snad dočkáme. Také se spekuluje o tom, že The Last of Us Part II bude poslední velkou exkluzivitou pro PlayStation 4 a následně jeho vylepšená verze vyjde i na další generaci. Nastal by tedy stejný scénář jako v případě prvního dílu. Zatím ale není oficiálně potvrzené ani to, že k představení nových konzolí opravdu příští rok dojde, takže bychom nadšení raději drželi na uzdě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama