Nové detaily o Red Dead Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové detaily o Red Dead Online

Nové detaily o Red Dead Online

Ferdys

Ferdys

5. 11. 2018 15:59 8
Reklama

Ti šťastnější mají již Red Dead Redemption 2 za sebou a netrpělivě vyhlíží, s čím se vytasí Red Dead Online. Stejně jako GTA V i Red Dead Redemption 2 bude mít online část nazvanou Red Dead Online. Ta bude přistupná zdarma všem, kdo si zakoupí RDR 2. Rockstar se vyjádřil, že Online by měl být přístupný někdy v listopadu, ale přesně datum neznáme. Co se týče GTA V Online, tak to bylo spuštěno čtrnáct dnů po vydání hry.

Red Dead Online bude stejně jako GTA V Online open-world multiplayer a nebylo by překvapením, kdyby úvod začínal holywoodským stylem. Jádro bude postavené na multiplayeru předchozího dílu s hratelností dvojky. Jak už bývá zvykem, tak můžeme očekávat spousty updatů a nového obsahu, který bude do hry postupně přibývat. Nebude chybět denní a noční cyklus a návratu se dočká systém ubytování ve formě stanů, které bude možno vylepšovat. Využití se dočká i aplikace na mobil, kde budete moci hrát poker s ostatními hráči a oškubat je o nějaký ten peníz. Získané peníze a zkušenosti budete moct využít u mnoha NPC postav po celém světě, kteří vám budou nabízet vybavení, nebo třeba mise.

Co se týče dopravních prostředků nebudou chybět koně, ani různé povozy. Uniklý seznam je níže.

        Horse Cart

        Small Coach

        Chuck Wagon

        Chuck Wagon with a Gatling gun attached

        Supply Wagon

        Utility Wagon

        War Wagon

Očekávat můžeme i nové přírůstky do řad koní, kteří budou specializovaní na závodění všeho druhu. Jmenovitě třeba holandský teplokrevník, nebo maďarský míšenec.

Na začátku roku se hojně spekulovalo, jaké herní módy bude Online obsahovat a jaké staré budou slavit návrat. A seznam, jakým stylem budete moct protivníka zlikvidovat je opět níže.

        Inform Law

        Duel

        Parley

        Feud

        Leader Feud.

Bohužel jsme se stále nedočkali žádných informací o možné PC verzi, ani tak o případném režimu battle royale, o němž se zatím pouze spekuluje. Dnes se můžete těšit na naší recenzi, ale pokud už teď víte, že Red Dead je hra pro vás, můžete si jí pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama