GRIP po vydání čeká další obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GRIP po vydání čeká další obsah

GRIP po vydání čeká další obsah

Martin Nahodil

Martin Nahodil

6. 11. 2018 09:43 3
Reklama

Po více jak dvou letech strávených v early access programu na Steamu konečně přichází vydání duchovního nástupce kultovního Rollcage od Psygnosis – GRIP. Hra bude dostupná už dnes a vývojáři se při příležitosti dokončení vývoje podělili o pár informací ohledně toho, na čem teď budou pracovat.  

Vydáním hry to pro vývojáře rozhodně nekončí. Chris Mallinson ze studia Caged Element řekl, že chystají další obsah, který průběžně do hry budou přidávat. “Půjde o nové tratě, kola, vybavení a možná dojde i na další herní módy. Tratě a další menší věci dostanou hráči zdarma, větší DLC už budou zpoplatněné, ale všechno bude mít svůj důvod,” řekl Mallinson 

V minulosti se také mluvilo o podpoře virtuální reality. Prý se momentálně nic takového nechystá, ale kdyby měl GRIP opravdu velký úspěch, tak je to něco, o čem budou velmi uvažovat. Podobná odpověď přišla i na otázku ohledně cross-playe. Hra vychází na PC, PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch, takže by vývojáři mohli následovat Fortnite s jejich propojením všech platforem. Momentálně ani tohle není prioritou studia, ale časem se k tomu možná dostanou.  

Hratelnost GRIPu si hodně zakládá na rychlosti, takže musela přijít i otázka na to, jestli v případě Switche přišly nějaké kompromisy v závislosti na tom, že je to hardwarově nejslabší konzole. Hra prý bude vypadat o něco hůře, ale hraje se stejně dobře jako na ostatních platformách.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama