Remake Final Fantasy 7 není aktivně vyvíjen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Final Fantasy 7 není aktivně vyvíjen

Remake Final Fantasy 7 není aktivně vyvíjen

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

7. 11. 2018 14:40 3
Reklama

Ačkoliv o tom, že se chystá remake asi nejpopulárnějšího dílu Final Fantasy, víme již déle než tři roky, ze Square Enixu od té doby nepřišlo mnoho materiálů, které by potvrzovaly, v jaké fázi se projekt momentálně nachází. A není divu, na hru si totiž ještě nějaký ten pátek počkáme.

Informaci vypustil ven Tecuja Nomura, umělec a designér, pracující kromě série Final Fantasy i na Kingdom Hearts 3. Právě na jedné z akcí k druhému jmenovanému se Nomury na poněkud pozapomenutý remake zeptal jeden z fanoušků, přičemž odpověď na otázku, kdy se předělávky dočkáme, byla následující:

„Možná to nevíte, ale ano, pracuju na remaku Final Fantasy VII (smích)… Momentálně se ale soustředím na Kingdom Hearts 3 – jakmile bude hra dokončená, vrhám se na Final Fantasy. Přemýšlel jsem nad nějakými nápady na remake, a dokonce jsem se o nich právě dnes bavil s producentem Jošinorim Kitasem. Spousta našich veteránů teď přemýšlí i nad obsahem, který by remake mohl doprovodit, jestli bychom třeba mohli udělat nějakou kompilaci. Zatím ale musíte počkat, až bude Final Fantasy VII na řadě.“

Jak to tedy vypadá, na vytoužené předělávce se zatím spíše nepracuje, než pracuje. Dřívější inzeráty na pracovní pozice ve Square Enix pak naznačují, že remake čeká jistý odklon od RPG složky, hra je v nich totiž popisována jen jako akční titul. Doufáme tedy, že se vše nakonec v dobré obrátí, a Square Enix v budoucnu nečeká podobná nevole fanoušků, jakou si teď kvůli Diablu prožívá Blizzard.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama