GTA V na 100 mil. prodaných kusů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA V na 100 mil. prodaných kusů

GTA V na 100 mil. prodaných kusů

Marek Selinger

Marek Selinger

8. 11. 2018 10:06 3
Reklama

Před malou chvílí jsme vás informovali o počtu prodaných kusů hlavního letošního želízka v ohni pro společnost Rockstar, tedy Red Dead Redemption 2. Nicméně krom tohoto titulu je tu ještě něco, co akcionářům dělá radost. Hádáte správně, jedná se o Grand Theft Auto V.

Již v průběhu léta jsme psali o tom, že jeho prodeje dosáhly hranice 95 milionů. Odhadovali jsme, že nepotrvá dlouho a titul překročí bájnou hranici 100 milionů prodaných kusů. A skutečně, společně s čísly o RDR 2 se Rockstar pochlubil i s tímto úspěchem. GTA V se tak stalo po Minecraftu dalším titulem, který v moderní éře videoher překonal tento milník. Nutno poznamenat, že se mu to podařilo po pěti letech od původního vydání na PS3 a Xbox 360. Prodejům jednoznačně prospělo i vydání na další platformy, tedy PS4, Xbox One i PC. Přesto se jedná o sladkou odměnu pro celý Rockstar.

Hra baví fanoušky i takovou dobu po launchi, hlavně kvůli online složce, která navíc přináší vydavateli slušné zisky. I z toho důvodu jsme se nikdy nedočkali DLC pro singleplayerovou kampaň, navíc prosakovaly zprávy, že dalšího regulérního dílu se dočkáme až v roce 2023, tedy celých 10 let od vydání GTA V. Rockstar to však asi trápit nemusí, peníze se mu hrnou i tak. A co vy, hrajete GTA Online, nebo jste přesedlali na Divoký západ? Dejte nám vědět do diskuze.

GTA V si můžete zakoupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama