RDR 2 překonal v prodejích předchůdce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RDR 2 překonal v prodejích předchůdce

RDR 2 překonal v prodejích předchůdce

Marek Selinger

Marek Selinger

8. 11. 2018 09:25 1
Reklama

Nikdo asi nepochyboval o tom, že druhé Red Dead Redemption bude pro Rockstar fenomenální obchodní úspěch. Vyladěná hratelnost, spousta chvály v recenzích, splněná očekávání samotných hráčů. To vše přispívá k tomu, že se hra prodává jako housky na krámě.

Rockstar se s námi podělil o konkrétní čísla, která jsou jedním slovem fenomenální. Společnost prozatím dodala do obchodů na 17 milionů kopií, což znamená, že pokračování během pouhých dvou týdnů od vydání překonalo v prodejích první díl z roku 2010. Ten za 8 let od launche prodal přes 15 milionů kusů. Hodnota 17 milionů nereprezentuje přesný počet prodaných kusů, nýbrž jen počet kopií, které Rockstar poslal k obchodníkům. Dá se však očekávat, že reálně prodané kusy se k ní budou velmi blížit, jelikož poptávka po Red Dead Redemption 2 je skutečně vysoká.

Nesmíme však zapomínat ani na stále důležitější digitální distribuci, skrze ní se jistojistě prodaly další miliony kopií. Již dříve se zástupci společnosti vyjádřili v tom duchu, že prodeje RDR 2 překonaly veškerá očekávání, která oni sami měli. Ono se není čemu divit, titul má nezměrné kvality, což ostatně potvrdili Pavel a Tadeáš v naší recenzi. A co vy, co na tento úspěch říkáte? Jste ještě ponoření v příběhu Arthura Morgana, nebo už čekáte na spuštění online složky? Dejte nám vědět v diskuzi.

RDR 2 si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama