Představení Avengers možná na TGA
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představení Avengers možná na TGA

Představení Avengers možná na TGA

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 11. 2018 09:19
Reklama

Už v několika novinkách jsme psali o tom, že jsme se opět a zase nedočkali plnohodnotného představení projektu Avengers, na kterém spolupracuje společnost Marvel spolu se Square Enixem. Ani na letošní E3, kde měl SE dokonce vlastní prezentaci, o něm nepadlo ani slovo. To by se ale ještě do konce roku mohlo změnit. Kolem tohoto projektu se konečně začíná něco dít.

Novinky pocházejí přímo z tiskové zprávy od Square Enixu. “Partnerství mezi Marvelem a Square Enix spojuje kreativce v rámci v jedné z nejsilnějších aliancí zábavního průmyslu. První hra je vyvíjena ve studiu Crystal Dynamics, které má za sebou úspěšnou trilogii Tomb Raider. Spolu s nimi na projektu pracují i vývojáři posledních dílů Deus Ex ze studia Eidos Montreal. Projekt Avengers je designovaný pro hráče z celého světa a najdete v něm celou řadu charakterů, prostředí a ikonických momentů, které si dlouholetí fanoušci jistě pamatují. S originálním příběhem hráčům přineseme univerzum, které tady s nimi bude ještě několik následujících let.”

To, že nás čeká představení už brzy, naznačuje i tweet Erica Monacelliho, který stojí v čele tohoto projektu. Pochvaluje si, jak jim zatím práce jde a nemůže se dočkat, až ji bude moci představit světu. Mimo něj v týmu například najdeme i Shauna Escayga, který stojí například za příběhem z Uncharted: Lost Legacy.

O události The Game Awards sice konkrétně nic nepadlo, ale pozornost k ní směřuje zejména proto, že je to jedna z největších událostí herního průmyslu, která nás v blízké době čeká. Navíc se v jejich tiskové zprávě píše, že se tam představí opravdu velké novinky. Jestli na oznámení Avengers opravdu dojde se dozvíme 7. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama