Začíná oficiální cosplay battle v Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Začíná oficiální cosplay battle v Overwatch

Začíná oficiální cosplay battle v Overwatch

David Plecháček

David Plecháček

14. 11. 2018 11:50 2
Reklama

Pokud jedna z našich předchozích novinek zmiňovala některé kategorie, mohli bychom k nim doplnit kategorii Best Ongoing Games, která patří hrám, které nemuseli nutně vyjít v letošním roce (ani na konci roku loňského), ale dlouhodobě si udržují hráčskou základnu a vývojáři tak produkt dlouhodobě podporují. Uznejte sami, že si nominaci zaslouží jak Rainbow Six Siege, určitě i Fortnite, možná i Destiny 2 s DLC Forsaken, i přes počáteční rozpaky se díky píli Hello Games podařilo vytáhnout i No Man's Sky, ale samozřejmě to samé platí i o Blizzard a jeho střílečku Overwatch.

Jiné hry by si ji měly vzít za svůj příklad a vzor, jak se ke svému produktu chovat i relativně dlouhé roky po vydání. Poslední update například přidává nového hrdinu, respektive hrdinku, Ashe, kterou jsme mohli poprvé vidět na BlizzConu, a také mění některé hodnoty u již stávajících hrdinů. Dlouhodobě „problematická“ je Mercy, kterou volí velká část mediků a nedaří se nalézt dlouhodobý balanc mezi příliš velkou účinností a naopak téměř až nepoužitelností. Ale tentokrát dojde i na Reapera, Roadhoga nebo další rebalanc Symmetry. A také vás bohužel možná čeká nutnost hru přeinstalovat a celou ji stáhnout znovu.

Není to ale to jediné, co Overwatch provází. Samozřejmě se chystá druhé sezóna eSport ligy, která se loni těšila velkému zájmu. Blizzard ale hledá možnosti, jak své fanoušky angažovat stále častěji, a to nejen pasivně jako příjemce jím vytvořeného obsahu, ale také aktivně. Proto vzniká nová, mnohem netradičnější a bizarnější soutěž, která nemá obdoby. Vše se skrývá pod všeříkajícím názvem Cosplay Battle.

Čtete správně, čeká nás naprosto regulérní soutěž cosplayerů. Té se účastní šest evropských týmů, jeden z Velké Británie, Německa, Francie, Španělska, Itálie a Ruska. Každý z nich bude demonstrovat šikovnost každého z národů, který se soutěže účastní. Úkolem je samozřejmě vytvořit co nejvěrohodnější kostým nějaké postavy z Overwatche. Kdo bude výsledky vyhodnocovat? Vy, samozřejmě. Celé snažení se bude postupně zaznamenávat na sociálních sítí, ale samozřejmě celý projekt můžete sledovat i přímo na stránkách hry. V tuto chvíli můžete hlasovat, který z projektů se nakonec bude realizovat. Jeho příprava bude probíhat od konce listopadu do konce února, přičemž mezi 18. a 24. březnem bude probíhat hlasování o nejlepším výsledku. O dva dny později se dočkáme vítěze.

Přiznejte se, tohle jste nečekali, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama