Draugen po letech dostává krásný trailer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Draugen po letech dostává krásný trailer

Draugen po letech dostává krásný trailer

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

15. 11. 2018 08:05 1
Reklama

Nejsme si jistí, zdali se vám pod názvem Red Thread Games vybavuje nějaké studio, rádi vám tedy osvěžíme paměť. Jedná se o norské nezávislé vývojáře, stojící za Dreamfall Chapters, a dříve i The Longest Journey nebo The Secret World. Vzpomínky na všechny tyhle „pocitovky“ u vás pak budou jistě čerstvější než vzpomínky na pozapomenutý Draugen.

Tato adventura byla poprvé oznámena již v roce 2014, od té doby jsme se však kromě jednoho traileru a ujištění, že se hry dočkáme ještě ten rok, ničeho nedočkali. Tímto však oficiálně rušíme dlouholetý informační šum, a přinášíme vám veškeré informace, jakožto i nádherný teaser trailer.

Draugen je záhadná psychologická adventura, zasazená v roce 1923 v Norsku. Ujmeme se role Edwarda Charlese Hardena, amerického cestovatele, kterého na sever zavedlo pátrání po ztracené sestře. Po boku Edwarda bude po celou dobu stát i jeho svěřenkyně Lissie, společenská, nezávislá a vskutku tajemná mladá žena.

Společné pátrání mezi fjordy a horami vám ukrátí dialogový systém, nespolehlivý vypravěč a také samotné prostředí, měnící se společně s psychickým stavem hrdiny. Za soundtrackem nestojí nikdo jiný než Simon Poole, který se podílel na všech předchozích počinech studia, stejně nepřekvapivé je pak obsazení Ragnara Tørnquista na pozici autora příběhu.

Draugen by měl, tentokrát již doopravdy, vyjít v průběhu příštího roku, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Více informací najdete na Steam stránce hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama