Další zvláštní trailer z Atomic Heart
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další zvláštní trailer z Atomic Heart

Další zvláštní trailer z Atomic Heart

David Plecháček

David Plecháček

21. 11. 2018 15:11
Reklama

Musíte mít štěstí, abyste v herním průmyslu prorazili. Nebo musíte umět upoutat. Bez jednoho či druhého se neobejdete a jen se horko těžko budete ucházet o přízeň fanoušků. Lidé studia Mundfish se nemusí spoléhat na vrtkavou štěstěnu a umě s každým trailerem dokazují, že dokáží vzbudit zájem. No řekněte, kolik otázek si kladete při sledování traileru na Atomic Heart vy?

Sovětský svaz byl místem, kde by snad nikdo dobrovolně nechtěl v období studené války být. Atomic Heart ale tamní alternativní svět neprezentuje vyloženě zle, spíše groteskně. Bizarně. I okolnosti, na nichž bude vystaven příběh, jsou prazvláštní, neboť základna Facility 3826 umlkla a my jakožto člen KGB máme objasnit, co se stalo.

I mimo základnu se ale dějí podivné věci, před kterými si musí dávat Agent P3 pozor. Například robotickými pomocníky, kterým přeskočily obvody a nyní po vás půjdou jako slepice po agentovi KGB.

Těžko říct, jestli je Atomic Heart jednou z nejočekávanějších her příštího roku, ale soudě podle zájmu, které bizarní trailery vyvolávají, možná ano. Navíc vývojáři plánují implementaci technologie ray-tracing, kterou podporují nové karty RTX od společnosti NVIDIA. V každém případě se hry nedočkáme nijak brzy, vyjde pravděpodobně v posledním kvartálu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama