Plánujete zabít Beana? Na Twitteru to nešiřte
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plánujete zabít Beana? Na Twitteru to nešiřte

Plánujete zabít Beana? Na Twitteru to nešiřte

David Plecháček

David Plecháček

22. 11. 2018 13:33 5
Reklama

Nezaujatému člověku by se mohlo zdát, že Seanu Beanovi v posledních hodinách rapidně klesla popularita. Dokonce u spousty lidí jakoby přerostla v nenávist, a to do takové míry, že jej chce hned několik (tisíc) lidí zabít. A Twitter samozřejmě podobné vzkazy s obdobnou tématikou banuje. Jenže nezaujatý člověk, a bohužel ani Twitter, neví, že hovoříme o Hitmanovi 2.

Sean Bean se totiž převtělil do role nikdy neumírajícího Marka Faby, jehož hned několik agentů ICA označilo za mrtvého, ale náš „Undying“ se po čase objevil na veřejnosti – tak jako skutečný Sean Bean. Proto je tak na agentovi 47, aby ukázal své schopnosti a člověka, který dokáže přelstít svou smrt, sprovodil ze světa nadobro.

Jenže někteří se svým záměrem pochlubili na Twitteru. Takže třeba uvedli, že se chystají zabít Seana Beana. A jak už padlo, Twitter nenechává tyto zprávy bez povšimnutí, ale nekompromisně je maže a autorům rozdává bany. Takže ano, my chápeme, že Bean může být naopak váš oblíbenec a že tento sebereferenční humor dokážete ocenit, ale radíme vám, abyste se s tím nikde nechlubili.

Každopádně s prvním „Elusive Targetem“ Dánové z IO Interactive nastavili laťku poměrně vysoko, a my jsme zvědaví, jestli se jim ji podaří udržet. A také jsme zvědaví, jestli herec známý pro svou neschopnost přežít až do konce filmů čirou náhodou opět nepřežije, takže bychom se s ním popasovali ještě minimálně jednou. Ani bychom se nedivili.

Hitmana 2 si můžete pro PC, Xbox One a PlayStation 4 pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama