Microsoft možná koupí IO Interactive
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft možná koupí IO Interactive

Microsoft možná koupí IO Interactive

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 11. 2018 11:45 5
Reklama

V posledních dnech jsme vás informovali o tom, že Microsoft získal několik velkých studií, které nyní budou dělat exkluzivní tituly pro jejich platformy. Podle uniklých informací s tím ale ještě nekončí. Prý si brousí zuby na studio IO Interactive.

Sice to není oficiální informace, ale na důvěryhodnosti jí přidává to, že ze stejného zdroje přišlo tvrzení, že Microsoft odkoupil Obsidian. Jak už dnes dobře víme, tato informace byla pravdivá. Bylo by to tedy už podruhé za krátkou dobu, co se IO Interactive zase přesouvá do jiného vlastnictví. Ještě když byl vývoj Hitmana 2 v začátcích byli stále pod Square Enixem. Následně i s jejich slavnou značkou přešli pod křídla Warner Bros..

Pokud by se to opravdu potvrdilo, tak je docela dobře možné, že následující Hitmany bychom si už na PlayStationu nemohli zahrát. Stejně jako u ostatních studií jistě bude Microsoft chtít, aby jejich nové tituly byly jen pro PC a Xbox.

Jsme velmi zvědaví, co vzejde z nově získaných studií jako je Obsidian, Playground Games nebo Ninja Theory. Všechny tyto týmy v minulosti dokázaly, že hry opravdu dělat umí, takže není důvod pochybovat o tom, že chystají něco opravdu velkého. Nesmíme zapomínat ani na nový tým The Initiative, ve kterém se sešli talentovaní vývojáři z celého světa. První novinky očekáváme na příští E3. Microsoft tam bude tím největším tahákem vzhledem k tomu, že Sony se ročníku 2019 účastnit nebude.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama