Vyšlo bezplatné DLC pro For The King
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšlo bezplatné DLC pro For The King

Vyšlo bezplatné DLC pro For The King

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

23. 11. 2018 10:57
Reklama

For The King se z předběžného přístupu překlopilo do plné verze letos v dubnu. Přineslo unikátní mix klasických deskových her, RPG a tahových soubojů. Procedurálně generovaný svět navíc sliboval, že každé další dobrodružství v království Fahrul bude zcela jedinečné. Vše do sebe zřejmě zapadlo, protože hráči si For The King opravdu pochvalují. Právě jim udělá radost nové rozšíření.

Podtitul Into The Deep už leccos naznačuje. Je čas zvednout kotvy, napnout plachty a vyrazit vstříc vlnám oceánu. Kdosi se totiž snaží přivést k životu samotného krakena. Úkolem hráče je překazit snahy o probuzení bájného hlavonožce, což může dokázat návštěvou několika ostrovů, na nichž kraken skrývá svá zřídla síly.

Pro plavbu si mohou hráči zvolit hned ze čtyř různých lodí, k dispozici budou mít nové šperky, kostýmy a především zbraně. Nově také střelné zbraně, od mušket po krátké bambitky. Aby bylo na koho mířit, přidali autoři devět nových záporáků, kteří hráčům sem tam zkříží cestu. Potkají ale také přátelsky naladěná NPC.

Into The Deep nápaditým způsobem rozšiřuje základní pouť. IronOak Games se navíc rozhodli poskytnou DLC zcela zdarma. For The King je zatím k dispozici pouze na Steamu, v příštím roce se ale chystá k premiéře na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Hru si můžete objednat také na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama