Beta Red Dead Online startuje už dnes
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Red Dead Online startuje už dnes

Beta Red Dead Online startuje už dnes

Martin Nahodil

Martin Nahodil

27. 11. 2018 08:31 5
Reklama

Ještě před samotným vydáním letošního hitu Red Dead Redemption řekl CEO společnosti Take-Two, že veřejná beta online části bude spuštěna ještě do konce listopadu. Rockstar se nestaral o žádné velké oznámení předem a během včerejšího večera konečně vypustil informace ohledně jejího spuštění. Pokud jste vlastníky Ultimate edice, můžete se do hraní pustit již dnes.

Ani zítra si ještě nebudou moci zahrát všichni. 28.11. dostávají přednost hráči, kteří hru spustili hned v den jejího vydání. Jestli jste to stihli až během prvního týdne, do Red Dead Online se budete moci zapojit ve čtvrtek. Od pátku, tedy 30. listopadu, dostanou přístup všichni hráči na obou platformách.

Chvíli to vypadalo, že se start bety odloží, ale Rockstar Games očividně svoje slovo drží a opravdu její spuštění do konce měsíce stihli. Díky tomu, že na servery budou pouštět hráče po vlnách, by jejich stabilita neměla být v tak špatném stavu, jako byly při startu GTA Online. Je ale jasné, že i tak tam bude během prvních dní obrovský nával.

Red Dead Redemption 2 si můžete pořídit na Xzone.cz.

Beta Red Dead Online startuje už dnes
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama