Death Stranding vyjde dle Walmartu v červnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Death Stranding vyjde dle Walmartu v červnu

Death Stranding vyjde dle Walmartu v červnu

David Plecháček

David Plecháček

29. 11. 2018 13:51 1
Reklama

Jakmile herní společnosti posílají důvěrné informace Walmartu, třesou se, aby zůstaly opravdu důvěrné. Opět se tak nestalo, a opět Walmart propálil něco, co neměl. Zdá se, že po Days Gone je nejbližší exkluzivitou, možná trochu překvapivě, Death Stranding Hidea Kodžimy. A vyjde už v červnu.

O Death Stranding byly popsány stohy papíru, a pořád nemáme ucelenou představu, co čekat. Všichni se sice shodují, že se těší, co z příběhu, na němž se podílel Guillermo Del Torro a hlavní postavě propůjčil svou tvář „Daryl“ Norman Reedus, nakonec vypadne, ale nikdo není schopen uceleně říct, jak se bude hrát a jaká je vlastně celá zápletka.

Pokud opravdu padne datum na červen, Sony do té doby nebude mít žádnou velkou konferenci, na níž by novinku předvedla. Letošní PSX se nekoná a japonský výrobce konzolí bude chybět i na tradičním veletrhu v Los Angeles. Má to ale dva háčky: Tím prvním je fakt, že se spekuluje o vlastní akci naplánované na jarní měsíce, kde by došlo zároveň k odhalení nové generace konzolí, a tím druhým je to, že je Kodžima dobrým přítelem Geoffa Keighleyho – autorem The Game Awards.

A The Game Awards se stejně jako loni samozřejmě uskuteční. Možná si vzpomenete, že se Kodžima s Keihhleym potkal na pódiu už před dvěma lety, stejně jako loni, a účasti v roce 2015 bránilo pouze Konami. Nedivili bychom se tedy, kdybychom viděli nové záběry ze hry, ostatně ostrouhali jsme už i na E3, a kdyby došlo k potvrzení i data vydání.

Poměrně humorná situace nastala na Twitteru, kde se Keighley vyjádřil v tom smyslu, že se až do samotné akce nebude o některých novinkách hovořit (a speciálně popíchl právě kanadský Walmart), ale údajně se máme těšit na spoustu teasů a odhalení. Nicméně už o pár hodin později se právě na stránkách Walmartu objevila záložka hry s datem 30. června, kterou Walmart nijak nerozporoval, anžto potvrdil, že se jedná o datum, kdy se začnou odesílat předobjednávky. A svou reakci si posléze neodpustil twitterový účet Rage 2, tedy hry, kterou Walmart tak nešťastně provalil před odhalením na E3.

Není důvod nevěřit. Samozřejmě je trochu zvláštní, jak krátkou dobu by hra v nově založeném studiu vznikala, což může vypovídat o jejím rozsahu, anebo o enormních prostředcích, které se Kodžimovi od Sony dostávají. Buď jak buď, pro někoho přišly Vánoce o měsíc dříve...

Death Stranding si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama