Battlefront II nově součástí EA Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefront II nově součástí EA Access

Battlefront II nově součástí EA Access

Marek Selinger

Marek Selinger

30. 11. 2018 16:57
Reklama

Přesně před rokem vrcholila kontroverze ohledně využívání lootboxů ve hrách. Jedním z jejich viníků bylo i studio DICE se svým Star Wars Battlefront II, pro mnoho hráčů právě během situace s touto multiplayerovou střílečkou přetekl pomyslný pohár trpělivosti a začali se hromadně bouřit proti užívání lootboxů v tak velké míře.

O celý případ se po sérii stížností začali dokonce zajímat i některé evropské úřady. Po nějaké době se však situace uklidnila, sami vývojáři postupně pracovali na tom, aby hry tyto otravné krabice úplně zmizely, EA se za celý problém později omluvilo. Nicméně pověst hry, ačkoliv samotná hratelnost nebyla vůbec špatná, byla nenávratně poškozená. Z toho důvodů se dá očekávat, že Star Wars Battlefront II se neprodával nijak extra skvěle.

Nicméně nyní přichází čas, aby hráči dali hře druhou šanci. Jak už je tradicí, EA uvádí po cca roce své tituly do programu EA Access, kde si je může každý předplatitel stáhnout a zahrát. Pokud vás tedy láká nasát atmosféru Hvězdných válek, máte ideální příležitost, zvláště, když se do hry brzy dostane jedno z větších DLC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama