Bethesda se "kaje" za sběratelku Fallout 76
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda se "kaje" za sběratelku Fallout 76

Bethesda se "kaje" za sběratelku Fallout 76

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

30. 11. 2018 11:50 26
Reklama

Nebyl by to klasický den, kdybychom se nevěnovali nepovedenému launchi Falloutu 76. Nejnovějším problémem, který tentokrát štve pouze majitele sběratelské verze Power Armor Edition (u nás prodávaná za částku 5 500 Kč), je klamavá reklama.

Bethesda se "kaje" za sběratelku Fallout 76
i Zdroj: Hrej.cz

Fanoušci jednoduše nedostali to, co měli. Stylová helma, jakýsi hlavní prvek sběratelky, měla být umístěna v neméně stylové látkové tašce s logem. Pokud jste si však drahou edici objednali, zjistili jste, že se místo toho nachází v levném nylonovém "pytlíku".

Rozezlení fanoušci se pak od podpory Bethesdy dočkali různých vysvětlení. Zatímco jedno mluví o tom, že původní materiál nebyl dostupný, v jiné se na plná ústa psalo následující: „Je nám líto, že nejste spokojený s taškou. Taška zobrazovaná na obrázcích byla prototypem, a byla příliš drahá na výrobu. Neplánujeme situaci nijak řešit.“

Tato odpověď pak oběhla celý svět, a následná nevole donutila Bethesdu jednat. Dle nového vyjádření na Twitteru tak má každý, kdo si edici zakoupil, právo na kompenzaci v podobě 500 Atomů (herní měna v hodnotě asi pěti dolarů). „Peníze“ obdrží po kontaktování podpory, které zašle doklad o zakoupení hry.

Ačkoliv tedy Bethesda zákazníky kompenzuje alespoň tímhle způsobem, zdá se nám, že koncentrace průšvihů okolo Fallout 76 již překonává únosnou mez. Co si to situaci myslíte vy, naši čtenáři? Přijde vám jednání Bethesdy v pořádku? Dejte nám vědět v komentářích pod článkem.

A pokud byste se náhodou chtěli přesvědčit o stavu hry, můžete ji zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama