Bethesda možná zamíří k soudu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda možná zamíří k soudu

Bethesda možná zamíří k soudu

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 12. 2018 13:42 23
Reklama

Už od oznámení bylo jasné, že Fallout 76 bude kontroverzním titulem. Vzbuzuje v celém herním světě pořádný rozruch a jak se tak zdá, zřejmě to jen tak nepřestane. Jejich hra totiž vyvolává až tak negativní emoce, že se proti Bethesdě chystá žaloba.

Tu bude mít na starosti právní firma Migliaccio & Rathod LLP, která momentálně sbírá důkazy, použitelné proti Bethesdě. Tvrdí totiž, že existuje nemalé množství lidí, kteří si stěžují na nestabilitu a a zabugovanost nejnovějšího Falloutu. A přesně tyto lidi by firma chtěla zastupovat. Dalším argumentem je také to, že Bethesda odmítá vracet peníze za jejich produkt.

„I když jsou při vydávání nových her bugy a různé potíže očekávané, Fallout 76 byl vydán s 56 gigovým patchem, který se ukázal jako počáteční problém. Hráči se za tuto rozbitou hru snažili dostat své peníze zpět už od chvíle, kdy si ji stáhli, ale nebylo to možné, tudíž byli ponecháni s nehratelným produktem a museli čekat na opravu, která by Fallout 76 uvedla do hratelné podoby“ stojí ve zprávě firmy.

Na internetu se už objevilo pár příkladů, kdy studio odmítlo navrátit do nákupu vložené finance. Je zajímavé, že Fallout 76 nebyl vydán na Steamu, který má vracení peněz právně ošetřené, zatímco Bethesda vám peníze vrátí pouze za neotevřený produkt, tudíž digitální kopie se to vůbec netýká.

Zdá se, že Bethesda s tímto projektem opravdu šlápla vedle. A co si myslíte vy? Chcete hru vrátit, nebo jste se jí zcela vyhnuli? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama