Epic odkládá propojení účtů ve Fortnite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epic odkládá propojení účtů ve Fortnite

Epic odkládá propojení účtů ve Fortnite

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 12. 2018 15:06
Reklama

To by nebyl týden, abychom něco neslyšeli buď o Falloutu 76, nebo o nějakém battle ryoale. Tentokrát je na řadě battle royale, konkrétně král žánru Fortnite. Po samých pozitivních zprávách o enormním počtu aktivních hráčů, nebo o velmi častém příchodu různého nového obsahu, musíme nasadit trošku temnější notu.

Je to neuvěřitelné, ale i takové bezproblémové dítě, jako je Fortnite, má jisté potíže. Jsou spojené s funkcí cross-playe, tedy s možností hrát online mezi různými herními zařízeními. Problém započal, když Fortnite vyšlo na Nintendo Switch. Pokud jste totiž do té doby hráli na PlayStationu 4, tak se Vám mohlo snadno stát, že Váš účet byl na konzoli od Nintenda zablokován. To znamenalo, že jste si museli vytvořit další samostatný účet na Switchi. Teď už je situace trochu jiná, a to především kvůli změně politiky Sony, jejíž vedení nakonec cross-play u tohoto titulu podpoří.

Situace se má tedy tak, že i když už celé toto zablokování dávno neplatí, uživatelé by si teď logicky chtěli tyto dva účty spojit do jednoho, což v Epic Games přislíbili. Tato možnost měla být k dispozici už tento měsíc, ale jak se zdá, nakonec tomu tak nebude.

„Z důvodu technických komplikací bude možnost spojení jednotlivých účtů odložena na příští rok. Chceme si být jistí, že tento proces bude řádně otestován ještě před tím, než se dostane mezi zákazníky. Buďte ubezpečeni, že Vás budeme s přibližujícím se datem vydání o updatu řádně informovat. K této příležitosti chceme spustit webové stránky, které vám se spojením účtů pomohou.“ píše Epic na svém blogu.

Navzdory tomu všemu to samotné hráče tolik netrápí. „Raději bych, aby to fungovalo, než mít problémy při vydání.“ píše uživatel Redditu. Tento příspěvek je, co se tohoto tématu týče, ten nejoblíbenější. Tak snad se jim vše zdaří. A co vy? Měli jste tento problém, nebo Vás to nechává chladnými? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama