Nové postavy do Tekkena 7 představeny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové postavy do Tekkena 7 představeny

Nové postavy do Tekkena 7 představeny

Ferdys

Ferdys

3. 12. 2018 11:30 2
Reklama

Bandai Namco nám představuje zbytek hratelných postav, které do Tekkenu 7 přibydou s druhým season passem. První dva, a to Marduk společně s Armor Kingem, jsou k dispozici již dnes. Ti nám byli představení již o víkendu. Jak ale vypadá celá parta? Pojďme se společně podívat, i s jejich záběry přímo ze hry.

Hned první ukázka nám představuje již zmíněného Craiga Marduka. Craig se opět chvěje zuřivostí. Je znovu připraven vyzvat Armor Kinga na souboj, a tím opět rozhodnout o jejich osudu.

Druhé záběry patří samozřejmě Armor Kingovi, který hoří po pomstě proti svému zabijáckému bratrovi. Povede se vám probít si cestu až na vrchol tabulky? Na konci videa nás čeká jako předposlední postava roztomilá Julia.

A na samotný závěr, pro některé to nejlepší. Fanoušci The Walking Dead se mohou těšit na Negana s jeho nerozlučnou pomocnicí Lucille (baseballovou pálkou omotanou ostnatým drátem). Trailer opět níže, ale pozor na spoilery. Obsahuje jednu z neznámějších Neganových scén v serálu.

Jak se vám kompletní seznam postav líbí? Dejte nám vědět v diskuzi. Tekken 7 je k dispozici na PC, Xbox One a PlayStation 4. Zakoupit si ho můžete na webu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama