MK 11 nabídne úpravu postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MK 11 nabídne úpravu postavy

MK 11 nabídne úpravu postavy

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

8. 12. 2018 12:50 3
Reklama

Nevyhnutelné pokračování dlouholeté série Mortal Kombat se při The Game Awards představilo soubojem Raidena a Scorpiona a zdá se, že ani tímto dílem hra příliš nevybočí ze zajetých kolejí nastavených předchozími díly. Aby ale Mortal Kombat 11 přece jen přišel s nějakou novinkou, nabídne ve své další iteraci úpravu postavy.

Systém bude volně navazovat na předchozí Mortal Kombat X, ve kterém měli hráči na výběr mezi třemi variantami jednotlivých bojovníků. V novém díle bude tato možnost rozšířena a hráči si tak budou moci své postavy volně upravit, čímž jim zároveň přidělí konkrétní útoky, schopnosti, případně zbraně. Nově vzniklé varianty postav by měly výrazně oživit hratelnost, ale budou klást i vyšší nároky na balancování síly bojovníků.

Než hra se Mortal Kombat 11 na komunitní akci 17. ledna blíže představí, můžeme se podívat na první várku screenshotů ze hry. Žádný z nich nám bohužel neprozrazuje další chystané bojovníky, takže o jejich sestavě zatím můžeme pouze spekulovat.

Mortal Kombat 11 vyjde 23. dubna na PlayStation 4, Xbox One, PC i Nintendo Switch a předobjednat si jí můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama