Vývojáři komentují nový trailer Anthemu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři komentují nový trailer Anthemu

Vývojáři komentují nový trailer Anthemu

Ferdys

Ferdys

10. 12. 2018 15:29 3
Reklama

Na akci The Game Awards, která se odehrála minulý pátek, jsme se dočkali nového traileru k novince od studia BioWare, Anthem. I přesto, že ukázka není moc obsáhlá, tak sami vývojáři nás chtějí přesvědčit o opaku. Pojďme tedy spolu odhalit tajemství, které nám nabízí.

Samotného komentáře k traileru se zhostil Mike Gamble, vedoucí producent hry. Svět, ve kterém se ocitáme, je ovládán silou známou jako Anthem. Ta má na svědomí obrovské bouře, které zmítají světem, stejně jako vyhynutí starých civilizací. Lidé tak jsou nuceni žít v neustálém chaosu a strachu z toho, co přinese další den. 

Jako člověk bez pevného zázemí tvoříme coby hráči týmy tzv. freelancerů. Každý v týmu má svou roli, kterou musí bezchybně plnit. Tady přichází na scénu Fae. Ta patří mezi lidi obdařené schopností mentálně komunikovat na velké vzdálenosti. V týmu má na starosti komunikaci a veškerý přenos dat. Naše Fae však oplývá mocí, která ji dovoluje přímou interakci se silou Anthem. Jako jediná si tak uvědomuje její pravou sílu a možnosti, které skrývá.

Jak již bylo zmíněno, každý má v týmu jinou roli. Například Colossus je zaměřený na čelní střety a tvrdý boj, Ranger je spíše univerzální postavou. Pořád však platí, že hlavním cílem je spolupracovat jako tým. Jako skupina lidí na volné noze je třeba se navzájem podporovat, a to nejen uvnitř týmu, ale mezi samotnými skupinami freelancerů. Stejně tak je důležitá i pomoc z různých měst.

Nebezpečí ve světě Anthem má nejčastěji podobu krvelačných bestií. Mimo bezpečné zdi města se ocitnete ve světě, který se všemi možnými způsoby pokouší lidstvo zabít. V traileru byla možnost vidět Titány, kteří ke skolení budou vyžadovat minimálně jeden kompletní tým.

Hlavním městem hry je potom Fort Tarsus. Jedná se o místo, kde budou postavy v bezpečí, bude zde možnost se trochu více poznat s různými postavami, nakupovat a tak dále. Je to také místo, kde dojde k interakci s různými frakcemi. Těch by hra měla obsahovat velké množství.

Starostí freelancera je umlčet bouře, které Anthem vytváří. Hlavní linka příběhu se bude kolem jedné takové točit. Ta má název Heart of Rage a za svou existenci nadělala ve světě pořádný nepořádek a naším úkolem bude její běsnění ukončit.

Na konci traileru se podíváme na postavu se jménem Monitor. Jak jste nejspíš z videa vytušili, bude se jednat o hlavní zápornou postavu ve hře. Ten, jak už to bývá, prahne po získání síly Anthem pro své vlastní účely. K tomu, aby ji zíkal, se spojil s militaristickou frakcí Dominion, která sídlí na severu. Monitor je přesvědčen, že díky získání síly dokáže zpět nastolit balanc, a že tak činí s dobrým účelem. Bohužel jeho představy jsou trochu zkreslené, jelikož ještě nepochopil energii Anthem v celé své podstatě. O tom ale více až ve hře.

Celé video naleznete níže. Anthem vychází na PC, Xbox One a Playstation 4, 22. února 2019. Předobjednat si ji můžete na webu Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama