Detroit prodal dva miliony kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detroit prodal dva miliony kopií

Detroit prodal dva miliony kopií

Marek Selinger

Marek Selinger

13. 12. 2018 10:36 1
Reklama

Poslední vydaný titul francouzského studia Quantic Dream, Detroit: Become Human, si odnášel z recenzí vynikající známky, David Cage opět se svým dílem zabodoval. A jak se nyní ukazuje, podařilo se mu to nejenom u novinářů, ale i u hráčů.

Samotná Sony, která funguje v roli vydavatele hry, nyní oznámila, že od květnového vydání si Detroit: Become Human pořídilo na dva miliony hráčů. Jedná se tak o vůbec nejrychleji prodávaný titul v historii studia, které nám v minulých letech přineslo interaktivní filmy jako Heavy Rain nebo Beyond: Two Souls. Do onoho čísla jsou započteny jak fyzické kopie, tak i ty digitální. Jak vidno, exkluzivitám Sony se letos dařilo, ať už se jednalo o obrozené God of War, komiksového Marvel’s Spider-Man či právě Detroit: Become Human. Ve všech případech se tyto tituly prodávaly více než dobře.

Příběh Detroitu je zasazen do roku 2038 a pojednává o revoluci tří androidů, kteří už dále nechtějí být pouhými otroky lidí. Více informací se o hře dočtete v naší recenzi, a pokud by vás zaujala, můžete si ji zakoupit na Xzone.cz. Případně zauvažovat nad koupí nedávno oznámené kolekce posledních třech her studia Quantic Dream.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama