World War Z představuje herní třídy
i Zdroj: Saber Interactive
Novinka World War Z představuje herní třídy

World War Z představuje herní třídy

Martin Nahodil

Martin Nahodil

13. 12. 2018 09:56
Reklama

Herní adaptace filmu World War Z od studia Saber Interactive už je ve vývoji nějaký ten pátek a vývojáři nám postupně stále odhalují více informací ohledně hry samotné. Na rozdíl od ostatních titulů, které se inspirují u podobných filmových nebo seriálových značek, nevypadá World War Z při prvním pohledu vůbec špatně. Tentokrát nám představili třídy postav, za které budeme moci hrát.

Celkem si budete moci vybrat z 5 druhů. Jistě bude lepší, když budete mít ve svém čtyřčlenném týmu rozmanité třídy. Není tedy úplně ideální, aby si každý vzal třeba Gunslingera. Ten se s ničím moc nepáře, jde střemhlav do akce a střílí po všem, co se pohne. Hellraiser na to jde docela podobně, jen s tím rozdílem, že místo střelných zbraní raději sáhne po výbušninách.

V dobrém týmu samozřejmě nesmí chybět Medic. Jeho úkol je jasný. Udržet všechny ostatní naživu a u toho také odpravit pár zombíků. Fixer vám pak zajistí dostatek nábojů a také speciální doplňky jako třeba výbušnou munici. Pětici uzavírá Exterminator, což je zdejší pyroman. Bez Molotovových koktejlů ani ránu.

Zatím neznáme přesné datum vydání. World War Z by se každopádně na pulty obchodů mělo dostat v průběhu příštího roku na PC, Xbox One a PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama