Red Dead Online spouští mikrotransakce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Online spouští mikrotransakce

Red Dead Online spouští mikrotransakce

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

15. 12. 2018 06:53 25
Reklama

Multiplayerová komponenta Red Dead Online letošního hitu Red Dead Redemption 2 dostává další update. Ten kromě zlepšení stability hry a opravy několika bugů ve hře zpřístupňuje i mikrotransakce. A jako bonus můžete zdarma dostat i zlaté cihly.

Update 1.05 spouští obchod se zlatými cihlami za reálné peníze, a to hned v několika cenových kategoriích. Cena začíná na 10 eurech za 25 cihel a postupně se stupňuje až na 100 euro, za které jich obdržíte 350. Nad rámec této nabídky běží časově omezená akce, během které si můžete zakoupit nejmenší balíček 25 cihel za poloviční cenu.

Rockstar zároveň znovu odměňuje fanoušky, kteří vyzkoušeli Red Dead Online v jeho rané verzi. Už jednou jste měli možnost získat 15 cihel zdarma a pokud se do hry přihlásíte do 20. prosince, čeká vás stejný bonus ještě jednou. Dorazit by vám měl nejdéle do 24. prosince.

Další zdarma rozdávanou bonusovou odměnou pro hráče jsou virtuální dolary. Všichni předobjednatelé Red Dead Redemption 2 jich dostanou přesně 100, to samé platí i pro vlastníky speciální edice hry a majitelé ultimátní edice dostanou rovnou 1000 dolarů. Virtuální měna bude na vaše účty připočtena už 21. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama