Subnautica zdarma na Epic Storu
i Zdroj: Unknown Worlds
Novinka Subnautica zdarma na Epic Storu

Subnautica zdarma na Epic Storu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

15. 12. 2018 16:43 4
Reklama

Subnautica uchvátila PC hráče ve svém early accessu už koncem roku 2014. Dokončení se dočkala až v lednu 2018 a nedávno, konkrétně 4. prosince letošního roku, se ve své plné verzi dostala i na konzole. Zatímco na nových platformách za možnost prozkoumávání oceánu planety 4546B zaplatíte ještě plnou cenu, tedy zhruba 30 eur, na PC už máte možnost získat hru zdarma. Má to ale háček.

Podmínkou je totiž účet na novém Epic Storu. Pokud vám tedy nevadí, že budete mít svou knihovnu roztahanou na další platformě, směle do toho. Subnatica totiž nebude ani zdaleka jedinou hrou, kterou zdarma dostanete. Epic se zavázal k uvolňování bezplatných her každé dva týdny a doufá, že tím přiláká další hráče do svého nového obchodu. Subnautica bude k dispozici do 27. prosince a o den později přijde na řadu legendární Super Meat Boy. 

Zatímco fanoušci na hry zdarma určitě uslyší, vývojáře láká Epic Store na větší podíl ze zisku jejich prodaných her. Jestli to bude na zpopularizování obchodu stačit, ukáže až čas, jisté je, že těžit z toho zatím budou primárně zákazníci. Však i podstatně větší Steam a další obchody pravidelně nabízí bezplatně aktivovatelné tituly, takže pokud vám nevadí starší, ale často velmi kvalitní hry, neměli byste mít o přísun obsahu zdarma nouzi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama