Dostane Fallout 76 loot boxy?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dostane Fallout 76 loot boxy?

Dostane Fallout 76 loot boxy?

Ferdys

Ferdys

18. 12. 2018 16:13 10
Reklama

Od vydání Fallout 76 to jde se hrou z kopce. Ať už to jsou negativní recenze, slabá sledovanost na Twitchi, technické chyby, nebo sleva krátce po vydání na trhu. A vypadá to, že si Bethesda svůj hřebíček do rakve zarazí sama. Nic není oficiálně potvrzeno, ale vypadá to, že do Falloutu 76 přibydou loot boxy, které nám poskytnou boosty v hratelnosti.

Na Redditu se objevil příspěvek od uživatele JesMaine, jenž odhaluje změny, které nás čekají v příštím patchi. Mezi různými opravami chyb je mezi nimi zmínka o tzv. lunchboxech, spolu s předměty, které nám dají bonusy v podobě většího poškození, zvýšené nosnosti, nebo například vyššího přídělu zkušeností. Dále by pak boosty měly být viditelné pro všechny hráče a některé by měly mít efekt na celý server.

Řádek kódu, ve kterém jsou lunchboxy zmíněny, jsou označeny zkratkou ATX, což podle JesMaina potvrzuje online obchod nazvaný “Bethesda Atom Shop profile“, a z toho si už dokážeme lehce odvodit, že lunchboxy budou nejspíš prémiové předměty, které budeme moci zakoupit za prémiovou měnu…tedy Atomy. Atomy jsou momentálně měnou ve Falloutu 76 a lze je získat i hraním. Hráč ovšem dříve nebo později narazí na moment, kdy se zisk Atomů výrazně zpomalí.

Někteří fanoušci Falloutu se již mohli s těmito lunchboxy setkat ve free-to-play záležitosti Fallout Shelter, kde obsahují materiály, zbraně a různé kosmetické doplňky. V říjnu jsme od Peta Hinese mohli slyšet, že Fallout 76 na vás bude Atomy doslova házet a budete je moci využít k zakoupení pouze kosmetických předmětů. Nicméně již nyní si hráči stěžují na vysokou cenu Atomů společně s tím, že ceny předmětů stále stoupají.

Opět ovšem musíme připomenout, že tyto změny nebyly oficiálně potvrzeny a vzhledem ke stavu, v jakém se hra momentálně nachází, by byla sebevražda přidat do hry předměty, které vám za reálné peníze dají výhodu nad neplatícími hráči. Co si o téhle změně myslíte vy? Fallout 76 je stále ve slevě za 900 Kč na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Zakoupit si ho můžete na webu Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama