Dreams spouští uzavřenou betu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dreams spouští uzavřenou betu

Dreams spouští uzavřenou betu

Filip Švácha

Filip Švácha

19. 12. 2018 10:39 2
Reklama

Projekt Dreams od studia Media Molecule, které je známé třeba kvůli hře LittleBigPlanet, je ve vývoji už celkem dlouho a byl již několikrát odložen. Člověk si pak začne říkat, jestli je se hrou všechno v pořádku. Tento exkluzivní titul pro PlayStaton 4 měl v betě dorazit už v roce 2016, ale zatím se tak nestalo.

Nyní ale mohou být všichni fanoušci, čekající na tento zajímavý počin, klidní. Mohou si zde totiž tvořit své vlastní hry. Tým se nedávno rozhodl streamovat ukázku ze svého projektu a v rámci toho jsme se dozvěděli, že ode dneška začíná oficiální uzavřená beta, která končí až 21. ledna, takže budeme mít spoustu času tvořit. Pokud si chcete zahrát, musíte být přihlášeni k odběru novinek od studia.

Beta nenabídne podporu PlayStation VR a na disku vám zabere 4 GB. Pokud si ale myslíte, že se k přístupu do hry dostanete i pokud se o odběr novinek přihlásíte dnes, musím vás zklamat, ale to bohužel nejde. Přístup mají pouze ti, co novinky odebírali už předtím.

Datum otevřené bety zatím nebylo zveřejněno, ale od 4. ledna se do ní všichni budeme moci přihlásit. A co vy? Těšíte se na Dreams, nebo vás vytváření vlastních projektů neláká? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama