Druhá epizoda LiS 2 dostává datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhá epizoda LiS 2 dostává datum vydání

Druhá epizoda LiS 2 dostává datum vydání

Marek Selinger

Marek Selinger

19. 12. 2018 09:19 1
Reklama

Tempo vydávání jednotlivých epizod druhé série Life is Strange je zatím povážlivě pomalé. Tu první jsme měli možnost si zahrát již na konci září, přičemž náznaku toho, kdy by mohla dorazit ta druhá, jsme se dočkali až na konci listopadu. Až nyní, téměř čtvrt roku od začátku příběhu Seana a Daniela, se dozvídáme, kdy si budeme moci užít jeho další část.

Jak nyní konečně oznámili vývojáři z francouzského studia Dontnod Entertainment, druhé z celkových pěti epizod se hráči dočkají 24. ledna. Po předchozích zkušenostech s těmito autory jsme nečekali, že budou jednotlivé díly sekat jako Baťa cvičky, nicméně čekat čtyři měsíce na další epizodu se nám zdá poněkud nešťastné. Snad toto čekání neznačí nějaké interní problémy studia, ty bychom těmto talentovaným vývojářům opravdu nepřáli. Pokud by však tímto tempem se měla ubírat celá sezóna, na její konec se dobereme až na přelomu let 2019-2020, což však snad nehrozí.

Na konci ledna se nám tedy dostane dalšího tříhodinového vyprávění příběhu dvou chlapců, kteří byli nuceni odejít z domova a vydat se na dlouhou cestu za bezpečím. První epizoda nás možná až na pomalejší úvod potěšila, tudíž tu nadcházející vyhlížíme s natěšením. Navíc jako nalákání na ni jsme se dočkali zbrusu nového hraného traileru, nicméně ten obsahuje spoilery ze samotného konce první části, proto pokud jste ji ještě nehráli, jeho sledování nedoporučujeme.

A co vy, jaký je vůbec váš postoj k univerzu Life is Strange, které se za ty roky rozrostlo do netušených rozměrů? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama