V traileru na Devil May Cry se představuje V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V traileru na Devil May Cry se představuje V

V traileru na Devil May Cry se představuje V

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 12. 2018 10:46 2
Reklama

Vývojáři nového dílu série Devil May Cry nás zásobují opravdu slušným množstvím materiálů, které nás na jejich novinku mají navnadit. Zatím poslední trailer se týká třetí hratelné postavy, která je známá jako V. Doposud jsme o jeho bojovém stylu moc nevěděli, jen to, že se bude hodně lišit od Nera a Danteho. A světe div se, opravdu tomu tak je.

Zatímco jeho spolubojovníci se ohánějí meči a pistolemi, V vsází na magii. Bude si k sobě moci povolat tři magická monstra. Podle toho, které z nich použije, se také bude měnit jeho styl. V traileru si V stále hraje na záhadného, ale prý se o něm v Devil May Cry 5 dozvíme dostatek informaci. Mimo jiné se má řešit jeho vztah s Dantem.

Sami vývojáři říkají, že když si porovnáte soubojové sekvence všech postav, tak V může oproti ostatním vypadat slabě. Tak to ale není. Sice se sám tolik do akce nezapojuje, ale všechno má pěkně pod kontrolou díky svým pomocníkům. V soubojích na blízko mu většinou pomůže černý panter. Pokud se potřebuje někam dostat, povolá si Griffona. Jeho nejsilnějším démonem je pak Nightmare, přes kterého se nedostanou ani ti nejsilnější protivníci.

Devil May Cry 5 vychází 8. března na PC, Xbox One a PlayStation 4. Předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama