Co skrývá tajemný mrakodrap v Control?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co skrývá tajemný mrakodrap v Control?

Co skrývá tajemný mrakodrap v Control?

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

21. 12. 2018 09:28 2
Reklama

V Quantum Break si hlavní hrdina velmi rád pohrával s časem, čímž zásadním způsobem ohýbal realitu. Autoři si zřejmě v podobných záležitostech libují, ani další projekt od Remedy se totiž tématu pokroucené reality nevyhnul. V čerstvém traileru o hře prozrazují trochu víc. Ke slovu se hlásí Zachariah Trench z organizace Control.

Píše se rok 1964. Agenti organizace objevili zvláštní budovu - The Oldest House. Zatímco zvenčí vypadá jako každý jiný mrakodrap, uvnitř se dějí prazvláštní věci. Nestabilní prostředí se projevuje například v několika pokojích, v nichž do budovy prosakují jiné dimenze. Dění v podivném domě je navíc neznámým způsobem spojeno s lidskou myslí, návštěvníci svou přítomností ovlivňují zvláštní události, ale nevědí jak.

Agenti jsou tedy sami o sobě klíčem k vyřešení záhady hrůzu nahánějící barabizny. Nikdo ale neví, jak klíč použít. Cíl mise je jasný – pokusit se záhadu kolem mrakodrapu objasnit. V tom se agentům budou snažit zabránit neznámé nadpřirozené síly.

Jestli se jim podaří v nebezpečné misi uspět, se dozvíme někdy v příštím roce. Hra vyjde na Xbox One, PlayStation 4 a PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama