Spekulace o LiS 3. Jak by mohlo vypadat?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spekulace o LiS 3. Jak by mohlo vypadat?

Spekulace o LiS 3. Jak by mohlo vypadat?

Marek Selinger

Marek Selinger

21. 12. 2018 13:30 5
Reklama

Druhá sezóna adventury Life is Strange odkrojila ze své délky pouhou jednu pětinu, nicméně to neznamená, že vydavatel hry, společnost Square Enix, už nepřemýšlí, kam by se celá série mohla posunout dále. O komerčním úspěchu franšízy totiž není třeba dlouho diskutovat, o čemž svědčí další a další větvení celého univerza včetně vydávání komiksu.

Square Enix v posledních dnech začal rozesílat odběratelům svého newsletteru dotazník ohledně nadcházejícího možného směřování Life is Strange. Ten obsahoval hned devět otázek, přičemž respondenti se mohli vyjádřit, jak hodně by jim daná možnost v případné další sezóně vyhovovala. Vydavatel se zajímal o následující témata:

Zařazení zbrusu nových postav
Nový příběh, zasazení a nadpřirozené síly
Vůdčí charakter, jenž by pocházel z menšiny
Ženská hrdinka v hlavní roli
Sci-fi zasazení
Možnost otevřeného světa
Dítě jako vůdčí charakter
Důchodce jako vůdčí charakter
Hra, kterou můžete hrát s přáteli a rodinou

Jak vidno, vydavatel ani vývojáři z francouzského studia Dontnod Entertainment mají s celým univerzem velké plány. Ono se není čemu divit, původní série s hrdinkami Max a Cloe prodala přes tři miliony kusů. Špatně si nevedl ani prequel Before the Storm, čísla aktuální sezóny ještě nejsou známy. Nicméně na pokračování příběhu bratrů Seana a Daniela si budeme muset potkat ještě více než měsíc, kdy vyjde v pořadí druhá epizoda. Na potvrzené informace o případném dalším pokračování světa Life is Strange si ještě nějakou dobu určitě počkáme.

Jaké zasazení a jaký příběh by se vám v případě třetí sezóně zamlouval vám? Dejte nám vědět do diskuze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama