Patch Darksiders III upravuje souboje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch Darksiders III upravuje souboje

Patch Darksiders III upravuje souboje

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

22. 12. 2018 08:02 4
Reklama

Darksiders III vyvolává ve hráčích dosti smíšené pocity. Na tom, že se jedná o celkem povedené pokračování se většina fanoušků překvapivě shodne, málokdo je s ním ale plně spokojen. Zatímco většina problémů souvisí především s technickým stavem hry, jedním z nejčastějších terčů kritiky se stal i oproti minulým dílům lehce pozměněný soubojový systém.

Autoři z Gunfire Games v tomto směru vyslyšeli nářky zklamaných hráčů a v novém patchi do hry přidali možnost soubojový systém upravit. Při dalším spuštění Darksiders III byste měli dostat na výběr, zda se chcete držet původního nastavení nebo se přepnutím do režimu “Classic” přiblížit prvním dvěma dílům série.

Patrně největším rozdílem je, že v nově přidaném módu můžete pomocí úskoku přerušit právě prováděný útok, takže nebudete tolik penalizováni za uspěchané pohyby. Do karet vám bude hrát i fakt, že v tomto nastavení budete instantně používat předměty, čímž získáte další čas navíc. Žádná z těchto úprav nebude mít vliv na nastavení obtížnosti ve hře ani achievementy a přepínání obou režimů bude možné nejen u nové hry, ale i dříve rozehraných uložených pozic.

Update kromě klasické opravy drobných chyb a zlepšení optimalizace výkonu dále upraví hratelnost navýšením maximální dosažitelné úrovně na 200. Pokud navíc nejste spokojeni s rozdělením talentových bodů vaší postavy, zakoupením nového předmětu “Echo Mark” dostanete možnost je znovu přerozdělit. Za zmínku stojí i navýšení počtu checkpointů, což by v kombinaci s výše uvedeným mohlo už celkem výrazně pohnout s obtížností hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama