Bethesda rozdává staré díly Fallout
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda rozdává staré díly Fallout

Bethesda rozdává staré díly Fallout

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

23. 12. 2018 10:55 14
Reklama

Fanoušci série Fallout za sebou mají těžký rok. Kolem posledního příspěvku do série se neustále točí nějaké problémy a bohužel se ani nedá říct, že by se Bethesda coby vydavatel bůhvíjak snažila situaci napravit. Drobnosti jako herní měna za pár dolarů hráče v tomto směru asi příliš nenadchla a ani aktuální dárek na tom zřejmě nebude o moc lépe.

Ať už se jedná o omluvu za to, v jakém stavu vyšel a stále se nachází Fallout 76 nebo jde spíše o Vánoční dárek, Bethesa bude rozdávat kolekci prvních třech dílů série – Fallout Classic Collection. Ta obsahuje původní hru z roku 1997, o rok mladší Fallout 2 a také Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. Všechny zmíněné hry jsou samozřejmě k dispozici pouze na PC.

A teď k podmínkám. Fallout Classic Collection dostane každý, kdo si letos zakoupil a spustil Fallout 76. Akce se týká libovolné ze tří platforem a klíče by se měly začít odesílat začátkem ledna. Ačkoli je standartní cena kolekce na Steamu 20 eur, aktuálně se nachází v 70% slevě, takže pokud máte chuť na trochu té retro zábavy, Fallout 76 si kvůli tomu asi kupovat nebudete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama