Beyond Good and Evil 2 bude stále online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond Good and Evil 2 bude stále online

Beyond Good and Evil 2 bude stále online

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

23. 12. 2018 13:59 10
Reklama

Fanoušky dlouho očekávané pokračování akční adventury Beyond Good & Evil z roku 2003 je vzhledem k dosud neoznámenému datu vydání pravděpodobně stále ještě daleko, přesto si pomalu o hře začínáme vytvářet stále konkrétnější obrázek. Dalším důležitým dílkem do skládačky je nově potvrzená informace, že hra bude bezpodmínečně vyžadovat internetové připojení.

Autoři na oficiálních stránkách odpověděli na několik dotazů ze sociálních sítí a mezi nimi i na otázku, zda půjde Beyond Good and Evil 2 v případě zájmu hrát offline. Negativní odpověď byla vysvětlena důrazem na multiplayer, kooperaci a jednotný zážitek ze hry. I přesto budete moci být ve světě chystané novinky samotářem, nutnosti být připojen k ostatním se však nevyhnete.

Kromě interakce se spoluhráči totiž vývojáři hodně počítají s častými updaty, které budou ovlivňovat váš svět, a to by bez stálého připojení nebylo možné. Vzhledem k povaze hry, která se od svého předchůdce v lecčems liší, to není zas tak nepochopitelné. Jestli se Beyond Good and Evil 2 dočkáme už příští rok zatím není jisté, ale další informace bychom se každopádně měli dozvědět prostřednictvím dalšího z plánovaných streamů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama