Kodžima: „Je 2019 rokem velryby?”
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kodžima: „Je 2019 rokem velryby?”

Kodžima: „Je 2019 rokem velryby?”

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 12. 2018 13:15 6
Reklama

Přestože všichni očekávali, že se na The Game Awards i letos objeví Hideo Kodžima, nestalo se tak. Ani o Death Stranding jsme se nic nového nedozvěděli. Kdekomu stále vrtá hlavou, o čem vlastně nové dílo japonského génia bude, ještě palčivější je otázka, kdy hra vyjde. Kodžima ještě před koncem roku nezapomněl všechny nedočkavce řádně potrápit.

K tomuto účelu mu posloužil japonský magazín Famitsu, do něhož řada vývojářů přispěla krátkým přáním do nového roku. Kodžimovo poselství je opět značně vágní, ale na to jsou už jeho obdivovatelé zajisté zvyklí. V jeho příspěvku stojí následující otázka: „Je 2019 rokem velryby?”, načež pokračuje přáním, aby se všichni na Death Stranding těšili.

Velryby jsou jedním z výrazných motivů, s nímž je hra asociována od chvíle, kdy byla představena působivým trailerem v roce 2016. Znamená to tedy, že hra skutečně vyjde již v příštím roce? Také Norman Reedus, který ve hře ztvárnil hlavního protagonistu, tuto skutečnost naznačil. Začátkem prosince totiž vyjádřil přesvědčení, že hra by mohla vyjít „brzy během následujícího roku.”

Zapomenout nesmíme ani na starý dobrý Walmart. V obchodě se hra těsně před akcí The Game Awards objevila s datem 30. června 2019. Těžko se ale na tyto zdroje spoléhat. Musíme holt ještě nějaký čas vydržet, než Hideo Kodžima konečně kápne božskou.

Death Stranding můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama