Novinky o Nioh 2 už začátkem roku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinky o Nioh 2 už začátkem roku

Novinky o Nioh 2 už začátkem roku

Martin Nahodil

Martin Nahodil

2. 1. 2019 09:39 6
Reklama

Za posledních pár let jsme si docela zvykli na to, že se velké herní novinky nepředstavují jen na E3 a dalších velkých konferencích, ale i začátek roku bývá dosti plodný. Jedním z titulů, který by se nám v tomto období měl blíže představit, je Nioh 2 od Teamu Ninja. Sice už byl oznámený, ale krom traileru o něm zatím nevíme vůbec nic.

O tyto informace se podělil šéf vývoje Fumihiko Yasuda v rozhovoru pro magazín Famitsu. Doufáme, že spolu s bližšími informacemi bude odhaleno rovnou i datum vydání. Tohle ale není to jediné, co se v rozhovoru řešilo. Týkal se totiž nejen Teamu Ninja, ale celého vydavatelství Koei Tecmo. I v ostatních studiích se připravují nové tituly.

Hisaši Koinuma a Hideaki Suzuki, kteří společně pracovali na Attack on Titan 2 jakožto režisér a producent, potvrdili, že pracují na novém projektu. Měl by se představit snad ještě letos, ale moc nemáme jasno v tom, o co by mohlo jít. Ani není potvrzené, že oba pracují na stejném projektu, takže se ve finále může každý z nich věnovat vývoji jiného titulu.

Novinek se dočkají i fanoušci sérií Warriors Orochi a Dynasty Warriors. V případě první zmíněné série potvrdil její producent, že vzniká další projekt, ale jeho odhalení se jen tak nedočkáme. Devátý díl Dynasty Warriors by se měl dočkat nového obsahu a vývojáři také chystají překvapení k nadcházejícímu výročí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama