Ve Falloutu 76 můžete být prodavačem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve Falloutu 76 můžete být prodavačem

Ve Falloutu 76 můžete být prodavačem

Filip Švácha

Filip Švácha

2. 1. 2019 10:32
Reklama

O Falloutu 76 už se napsalo tisíce, možná miliony slov. Je ale smutné, že většina z nich nebyla zcela pozitivních. Bethesda se už od vydání lopotí s jedním updatem za druhým a snaží se z téhle šlamastiky nějak vybruslit. Lehké to rozhodně nemá, ale dalo by se říci, že do těchto potíží se autoři dostali sami.

Přesto ale existuje nějaká hráčská základna, která volá po dalším vylepšování hry. Zda se, že Bethesda poslouchá, a tak do Falloutu 76 zavítá nový prvek. Hráč bude mít nově možnost založit si obchůdek a vydělávat si na živobytí v této radioaktivní pustině trošku jinak. Bohužel netušíme, jak to přesně má fungovat.  Bude možné nastavit vlastní ceny zboží, nebo má Bethesda připravena nějaký obecný ceník? Budeme prodávat z vlastního tábora, nebo pomocí prodejních automatů? Můžeme prodávat úplně vše, nebo jen vybrané zboží? Na odpovědi si budeme muset ještě nějaký ten čas počkat.

Ať už je plán Bethesdy jakýkoliv, tato funkce zní celkem dobře. Autoři dále ještě lákají na přidání nových úkolů, týdenních událostí a nového PvP režimu. Nesmíme zapomenout ani na slibovaný velký lednový update, který by se měl zaměřit na „tu spoustu problému, které jste nám zmínili ve vašich připomínkách“, říká Bethesda. Tak uvidíme, jestli to o hru ještě zvedne zájem, či nikoliv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama