Autor hudby pro Doom zakládá metalový sbor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autor hudby pro Doom zakládá metalový sbor

Autor hudby pro Doom zakládá metalový sbor

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

6. 1. 2019 14:15 3
Reklama

Série Doom mimo jiné vždycky vynikala svým drsným soundtrackem a s chystanou novinkou ho posune na úplně novou úroveň. Mick Gordon, skladatel hudby pro Doom z roku 2016, který bude zřejmě pracovat i na následujícím díle, se už nechce spokojit pouze s říznými riffy elektrických kytar a nasypanými bicími, a proto se rozhodl pro soundtrack Doom Eternal založit metalový sbor.

Jelikož se jedná o celkem ojedinělý projekt, rozhodl se Gordon nalákat metalové "screamery" otevřenou pozvánkou na YouTube. Pokud umíte pořádně zařvat a chtěli byste si udělat začátkem března výlet do Texasu, můžete se zapojit vyplněním formuláře a splněním několika jednoduchých podmínek. 

Nejdůležitějším předpokladem pro úspěch je samozřejmě váš vokál, takže k přihlášce je nutné přiložit demo, které nejlépe prezentuje váš hlasový projev. Hledají se ženy i muži všech hlasových rozsahů bez ohledu na dosavadní zkušenosti, takže neváhejte. Čas na vyplnění přihlášky máte do 1. února.

Zajímavé je, že Mick Gordon otevřeně nepřiznává, že se jedná o soundtrack k Doom Eternal, i když hra byla už oficiálně představena. Je pravda, že skládal i hudbu pro sérii Wolfenstein, tam by se ale taková hudba asi tolik nehodila. Stejně tak je nepravděpodobné, že by se jednalo o hudbu pro úplně jinou značku. Jedinou další možností by teoreticky mohla být horrorová hra Routine, na které se měl Gordon také podílet. Její vývoj je ale v takových problémech, že se dá pochybovat o tom, jestli vůbec někdy vyjde.

Doom Eternal si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama