Dead or Alive 6 odloženo na březen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead or Alive 6 odloženo na březen

Dead or Alive 6 odloženo na březen

Martin Nahodil

Martin Nahodil

8. 1. 2019 09:19 2
Reklama

Bojovky v poslední době ukázaly, že i když jsou tady s námi pěknou řádku let, tak stále mají co nabídnout. Důkazem toho jsou milionové prodeje Super Smash Bros. Ultimate. Krom nedávno oznámeného 11. dílu série Mortal Kombat nás také už na začátku příštího měsíce měl čekat nový přírůstek k Dead or Alive. Koei Tecmo a Team Ninja dnes ale oznámili, že si na něj počkáme o chvilku déle.

Nové datum vydání připadá na 1. března. Nejedná se tedy o nějak razantní posun. Vývojáři to klasicky zdůvodňují tím, že ještě potřebují trochu času na vychytání posledních vad na kráse. “Vývoj tohoto titulu je opravdu blízko svému konci. Každopádně potřebujeme ještě chvíli na doladění a balancování hratelnosti. Chceme hráčům přinést co možná nejlepší zážitek. Opravdu se omlouváme za zpoždění,” řekl producent Johej Šimbori.

I když může Dead or Alive oproti ostatním hrám tohoto typu trochu bizarně, tak i po více jak 20 letech existence stále těší velké popularitě. V šestém díle si budete moci zahrát jak staré známé postavy, tak za zcela nové tváře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama