Film z Netflixu kopíruje plakát TLOU
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film z Netflixu kopíruje plakát TLOU

Film z Netflixu kopíruje plakát TLOU

Marek Selinger

Marek Selinger

8. 1. 2019 11:21 13
Reklama

Dnes si dáme zase trošku té kontroverze. Na film s tématikou The Last of Us si ještě určitě nějakou dobu počkáme, to však neznamená, že by nevznikaly snímky s podobným post-apo námětem. Jedním takovým je i What Still Remains z dílny Netflixu.

Ten na sebe v uplynulých desítkách hodin nechvalně upozornil plakátem, který se až nebezpečně blíží tomu, jaký byl zveřejněn v době vydání původní PS3 verze The Last of Us. Však posuďte sami, jak vypadá originální TLOU plakát, a jak se od něj „liší“ ten k filmu What Still Remains:

Film z Netflixu kopíruje plakát TLOU
i Zdroj: Hrej.cz
 

Podoby si jako první všiml Rob Trench, jenž na celou situaci upozornil na Twitteru. Se slovy "Počkat... to jako vážně?" ji okomentoval i viceprezident studia Naughty Dog, Neil Druckmann, který za The Last of Us autorsky stojí.

Samotný plakát není jediné, v čem se autoři filmu inspirovali. Už jen samotný námět, kdy se v postapokalyptické situaci ujme starší muž osamělé dívky je nám dobře známý, nicméně na tomto místě je nutné uvést, že i samotná hra si vzala nápady z jiných filmů či knih. Tudíž než samotný obsah filmu je zarážející onen plakát. Co na to podobu říkáte vy? Dejte nám vědět v diskuzi.

Pokud byste měli zájem si zjistit, co je What Still Remains zač, bohužel máte smůlu. V nabídce českého Netflixu ho nenajdete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama