The Division 2 na Steamu nenajdete
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division 2 na Steamu nenajdete

The Division 2 na Steamu nenajdete

Martin Nahodil

Martin Nahodil

10. 1. 2019 08:50 9
Reklama

Od té doby, co byl spuštěn Epic Game Store, se na něm objevilo hned několik titulů, které v žádné jiné digitální distribuci na PC nenajdete. Namátkou je to třeba Hades od Supergiant Games nebo poslední série Walking Dead. Nyní se k těmto hrám přidává něco mnohem většího. Podařilo se jim nalákat i Ubisoft. Jejich novinka The Division 2 bude dostupná pouze na Uplay a Epic Games Store.

I když dříve měla hra na Steamu svoji kartu, tak už ji tam nenajdete. Zatím to ale není tak, že by všechny nadcházející hry od Ubisoftu nebyly na Steamu. Třeba takové Far Cry New Dawn tam stále bude dostupné. V budoucnu ale prý plánují s Epicem spolupracovat i ohledně dalších titulů.

“Věříme Epicu, že vše pro naše fanoušky zprostředkuje bez problému. Od předobjednání hry, přes betaverzi až po vydání Tom Clancy’s The Division 2 15. března. Epic stále více ovlivňuje herní průmysl a jejich third-party model distribuce je jedním z posledních příkladů. Je to také něco, co chce Ubisoft podporovat,” řekl Chris Early z vedení Ubisoftu.

Epic tedy nenechává nic náhodě a krom menších kousků se snaží pro sebe uzmout i větší tituly, a to se jim očividně daří. Nic tedy nevylučuje, že by se k Ubisoftu přidali i další velcí hráči na herním trhu. Rozhodně budeme tyto události i nadále sledovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama