Nové záběry ze světa Anthem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové záběry ze světa Anthem

Nové záběry ze světa Anthem

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

12. 1. 2019 12:41
Reklama

Anthem od BioWare je takřka za dveřmi a neuplyne týden, kdy bychom nedostali nové záběry ze hry. Zatímco dosavadní videa se více soustředila na plnění hlavních misí, dnes se můžeme v osmi minutách podívat na trochu průzkumu otevřeného světa a vedlejší aktivity, bez kterých se ani akční RPG neobejde.

Při bloumání světem Anthem se například budete společně s vašimi spoluhráči účastnit náhodně vygenerovaných eventů, které zde budou plnit funkci malých vedlejších úkolů. Kromě toho vás ale budou čekat souboje s nepřáteli, občasné střety s minibossy nebo sbírání materiálů pro tvorbu lepšího vybavení. Na své si přijdou i fanoušci kodexů, které pomůžou lépe vykreslit herní svět.

Ještě než Anthem 22. února vyjde, dostanou zájemci možnost si hru vyzkoušet. První demo bude k dispozici od 25. ledna, exkluzivně pro předplatitele Origin/EA Accessu a všechny, kteří si hru předobjednali. Pokud se mezi ně chcete také zařadit, můžete si Anthem pořídit na Xzone.cz. Druhé demo už bude dostupné pro všechny a vyjde 1. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama