Další ucelené záběry světa a misí Anthemu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další ucelené záběry světa a misí Anthemu

Další ucelené záběry světa a misí Anthemu

David Plecháček

David Plecháček

14. 1. 2019 10:11 8
Reklama

BioWare se za svůj Anthem rozhodně nestydí. Už několik týdnů nás společnost zásobuje novinkami na téma nové vlastní sci-fi značky. Novými videi nebo připomínkami na blížící se demoverze v posledních dnech jen potvrzuje, že má Anthem jednu z nejsilnějších kampaní posledních měsíců a možná i let. Udička byla hozená, teď jen čekat, kdo se chytne. O víkendu se chytlo IGN, chytli se ale i jiní.

Redaktoři slavného magazínu totiž navštívili severoamerické studio, aby si sami novinku v předstihu osahali a aby svým čtenářům nabídli další pohled na věc. Nebyli ale jediní. Na internet začínají proudit další a další záběry z akce, kterou vývojáři pořádali ve Stockholmu v kancelářích DICE. I tentokrát se můžete podívat na ucelený gameplay, v němž můžete Anthem vidět v chodu bez dalšího zásahu EA a BioWare a nabízí se vám možnost vidět hru téměř v její finální podobě.

Můžete se tak podívat na schopnosti a možnosti exoskeletů Javelin, na to, jak vypadá zdejší svět nebo jak jej budou hráči prozkoumávat, až se jim novinka dostane do rukou. První možnost budou mít již ani ne za 14 dnů v rámci VIP dema pro hráče s předobjednávkami, druhou možnost od 1. února dostanou všichni. Vyzkoušíte si, co autoři série Mass Effect vytvořili?

Anthem si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama