Za týden nová mapa do konzolového PUBG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Za týden nová mapa do konzolového PUBG

Za týden nová mapa do konzolového PUBG

David Plecháček

David Plecháček

15. 1. 2019 13:15
Reklama

Zatímco Fortnite se vydal cestou jedné mapy v battle royale a hráčům její drobné obměny už přes rok stačí, vývojáři ze studia Bluehole svou pozornost vedle nového obsahu a optimalizace tříští s vývojem nových map. PlayerUnknown's Battlegrounds jich má hned několik, byť jejich počet je vyšší na PC, ale v dalším updatu dorazí jedna z nich i na konzole, jak na Xbox One, tak na PS4, kam hra dorazila teprve před měsícem.

Novinkou je zasněžená mapa Vikendi. Ta je specifická i svou velikostí. Její rozloha je 6 x 6 kilometrů, což je méně, než v případě Erangelu a Miramaru, což výrazně zrychluje hru. Neznamená to ale, že by ubylo možnosti taktizování, naopak například oproti ještě menšímu Sanhoku jich je výrazně více. Může za to sníh, který mění hratelnost - jednak mají vozidla výrazně menší trakci, ale hlavně nechávají ve sněhu stopy, stejně tak jako vaše kroky. Snadno tak poznáte, jestli už byl na daném místě někdo před vámi.

"Ze všech Battlegrounds světů není žádný nebezpečnější než Vikendi," říkají autoři. Nemeli byste se nechat ukolébat zimní náladou, protože na ploše o výměře 36 km2 jste mnohem snazším terčem, než na větších mapách. "Ještě před tím, než se stal naším bojištěm, byl ostrov oblíbeným centrem, turistickou destinací a někteří jej nazývali dokonce domovem," píší lidé z vývojářského týmu. Naleznete v něm zalíbení i vy? Už 22. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama